De beste kant van Vrouwen In De Overgang

Hoe mogen jonge meisjes, wegens iemand die pilgebruik momenteel een must is, nou al een lijn hebben voor hun leven. Ze zijn nog niet weleens volgroeid, kennen hun eigen vernieuwende lijf nog niet en hebben amper meer besef over het leven, vervolgens de puberdromen waarin ze zich bevinden.

Ingeval een vrouw stopt met een pil, zoveel jaar ouder en na welke jarenlange belasting, gaat ze toch eens de overgang krijgen. Lijf en geest dienen te meteen eenmaal zeker de veranderingen vervaardigen en een hormoonterugval zelf op leren vangen.

Als ik weken ons op hol geslagen hart heb (z'n 140 slagen ieder minuut) en daarbij betreffende welke doodenge hartkloppingen, vervolgens heb ik dat en houd ik me koest.

Vervelende is, dat ik het aan enige maanden vermoedelijk wederom doe betreffende verschillende klachten....heb een laatste jaren in mijn hoofd alang van allemaal gehad.

Jouw slijmvliezen worden dunner bijvoorbeeld. Tevens de structuur betreffende het speeksel verandert zodat je tanden en tandvlees niet zo beschermd zijn, betreffende alle pech tot gevolg.

En dat wordt vrouwen ieder aangedaan.......... in een samenleving waarin werk, geld en functioneren de dienst uitmaken moet vrouw-bestaan geraken uitgeschakeld.

Uiteraard indien je donkerder afscheiding beschikken over, zou dit kunnen zijn het je misschien supermicro-gemakkelijk juiste menstrueren bestaan...?

En nu komt het: zodra je dan later een tampon uitdeed, zag ik soms dat er, behalve dat vieze gele slijm, een heel klein weinig bloed met zat, dat me anders niet zou bestaan opgevallen ingeval je een tampon niet had gedragen.

En ofwel het wordt opgedrongen. Sla ons blad open, zet je tv aan en jouw tegenkomt de vrouw zodra lustobject, betreffende tussendoor de flikkerende reclames over middeltjes waarmee jouw dat zou horen te bereiken.

Emancipatie ontspringt niet in mijn persoonlijk hoofd. Dit is een maatschappelijk verschijnsel, het opkwam alang vanwege je was geboren, bij een uitvinding over een pil en dat men probeert ook in mijn hoofd te stoppen. En dat dien ik dan wanneer gelijkmatigheid ofwel gelijkwaardigheid beschouwen?

Je ben nu zeker vreselijk bang dat allemaal zich alweer gaat herhalen. Voor mij horen te alle onderzoeken immers met ons ruggeprik daar voor mij ons inwendig onderzoek erg pijnlijk kan zijn vanwege ons aandoening met de vulva.

Allebei de zijn gestoeld op nep info. Informatie welke alsnog steeds is bepaald. Vanaf het begin waren de risico's vertrouwd.

Waar je me ook razend aan gemaakt heb is een gemakkelijkheid betreffende voorschrijven van middelen. Echt, tevens je ben werk en sociaal leven kwijtgeraakt via een overgang en ik weet bij god ook niet hetgeen me overkwam.

Met enige regelmaat heb je een poos last over genoeg pijnlijke gewrichten. Het zit op wisselende voor informatie plaatsen. Die week begonnen mijn ellebogen pijnlijk te geraken, vervolgens zijn dit mijn vingers. Op tot een eerstvolgende locatie......

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *